Over mij

Mijn naam is Kristin Born, moeder van vier kinderen waaronder een tweeling. 
Door de jaren heen heb ik in mijn werk gemerkt, dat iedere ouder behoefte heeft aan kalmte en rust, vooral in de kraamweek. Dit heeft mij onder andere geïnspireerd om als zelfstandige verder te gaan en dit aspect centraal te laten staan in de zorg die ik geef.

Doordat ik zelf moeder ben, weet ik hoe het voelt om je staande te moeten houden in het dagelijks leven. In deze hectische momenten is het soms lastig om rust te vinden. Vooral tijdens je kraamweek. Mijn doel is om jullie als gezin hierin te steunen. De zorg die ik geef zal dan ook vooral gebaseerd zijn op rust en natuurlijke gedachten. ‘Terug naar de basis’.

Ik wil dat jij als ouder een kraamweek ervaart waarin ‘genieten’ voorop staat en je zo min mogelijk stress ervaart. Maar ook waarin je waardevolle adviezen krijgt die je levenslang met je mee kan dragen.

Onder de naam Natur Kraamzorg ben ik, als gecertificeerd zelfstandige, beschikbaar om jou tijdens je kraamweek te ondersteunen. Mijn werkgebied ligt in Friesland.
Door mijn ruime werkervaring bij een grote kraamzorgorganisatie kan ik zorg bieden die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Ik volg ieder jaar meerdere trainingen om alert en up-to-date te blijven.
Ook ben ik opgeleid om jullie, naast reguliere kraamzorg, natuurlijke kraamzorg te bieden. Deze is gebaseerd op de gedachtegang van de antroposoof Rudolf Steiner.

Als zelfstandige werk ik met zorg op maat. Dat wil zeggen, dat ik mijn zorg afstem op het ritme en de wensen van het gezin waar ik werk. Zo kan ik mijn tijd flexibel inzetten en accenten leggen op datgene waar extra behoefte aan is.
Ook geef ik één op één zorg. De hele week één gezicht, één persoon bij wie jij al je zorgen en onzekerheden neer mag leggen. Dat geeft vertrouwen en rust.
Het voordeel van deze persoonlijke zorg is dat jij dus zèlf kunt kiezen wie er bij jou voor de deur staat wanneer je kindje geboren wordt. Je kunt dus van te voren bepalen of er een ‘match’ is.

rust
één op één zorg
flexibiliteit
natuurlijke kraamzorg
jouw wensen centraal

© NaturKraamzorg    Ontwerp en ontwikkeling: Buro KLEI